PaulPattynama

Paul Pattynama
voorzitter
06 2252 3856
paul.pattynama@sivv.nl

Paul Pattynama is veiligheidsexpert met ruim 30 jaar leidinggevende –zowel operationeel als beleidsmatig- ervaring bij diverse brandweerkorpsen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Zijn laatste functie in overheidsdienst was regionaal commandant Brabant-Noord. Daarna richtte Paul zijn adviesbureau Adphidius op, evenals de Stichting Innovatie voor Veiligheid, het innovatieplatvorm voor veiligheidsvraagstukken. Paul is managing partner bij Strateq, een toonaangevend bureau voor Strategies for Resilient Smart Cities.

foto Gerard-Jan Brummer

Gerard-Jan Brummer
penningmeester
06 1907 9427‬
gerard-jan.brummer@sivv.nl

Gerard-Jan Brummer is raadgevend bestuurskundig adviseur, onder meer gespecialiseerd in maatschappelijke veiligheidsvraagstukken. Als bestuurskundig politicoloog was hij jarenlang actief als docent, adviseur en manager in het hoger bestuurs-onderwijs. Hij was de initiatiefnemer van de bachelor-opleiding Bestuurskunde voor politiemedewerkers, die ruim 10 jaar succesvol werd aangeboden. Vanuit de hieruit opgebouwde expertise stond hij aan de wieg van de HBO-opleiding Integrale Veiligheid. Zijn ambitie is om voor schijnbaar onoplosbare vraagstukken creatieve en gedragen oplossingen te ontwikkelen.

KlaasTuitjer

Klaas Tuitjer
1e secretaris
06 5322 5343‬
klaas.tuitjer@sivv.nl

Klaas Tuitjer is onder meer docent bij het IFV. Van 2012 tot 2014 was hij secretaris van het bestuur en hoofd Veiligheidsbureau Veiligheidsregio Brabant Noord. Tussen 1993-2016 was hij rganisatieadviseur verandermanagement en kwaliteitszorg bij onder meer Rijnconsult en Het Ontwikkelaarsgilde.

portretfoto Martin

Martin Madern
2e secretaris
06 2076 3234
martin.madern@sivv.nl

Martin H.E. Madern MSc is bestuurskundige. Hij is sinds 1994 tot heden actief in de publieke veiligheidssector. Zijn expertise ligt bij risico- & crisisbeheersing. Hij focust in zijn werk op de kracht van multidisciplinaire (team)samenwerking en op verantwoord veilig gedrag.

foto-Gerard-Brom1-e1513112894851

Gerard Brom
SIVV Press
06 5377 2531‬
gerard.brom@sivv.nl

Gerard Brom is gepensioneerd uitgever. Zijn expertise ligt bij educatieve uitgaves. Gerard is altijd op zoek naar nieuwe didactische methodieken, zo heeft hij aan de wieg gestaan van Whizzbook, Pick-and-Place en PoD (Printing on Demand). Binnen SIVVPress gebruikt hij innovatieve oplossingen om veiligheid onder een breder publiek onder de aandacht te brengen.